Tovább a tartalomhoz
6500 Baja, Mártonszállási út 81. ugyfel@bajaviz.hu +36 79 998 606
Hibabejelentés: +36 79 998 606

Tájékoztatás citromail és indamail e-mail címmel regisztrált felhasználóink számára

Ismételten felhívjuk azon felhasználóink szíves figyelmét, akik CITROMAIL vagy INDAMAIL e-mail címmel regisztráltak Online Ügyfélszolgálatunkra, hogy e korábban ingyenes levelezőrendszerek 2023 áprilisától fizetőssé válnak, és csak azok a felhasználók tudnak ezt követően levelet küldeni és fogadni, akik a díjköteles szolgáltatásra előfizetnek.

Online Ügyfélszolgálatunkon számos felhasználó ilyen címmel regisztrált, többen közülük az e-számla szolgáltatás igénybevételéhez is ilyen címet használnak. Kérjük, ha úgy döntött, hogy a jövőben a citromail vagy indamail helyett más e-mail címet fog használni, ne feledkezzen el a BAJAVÍZ Kft. Online Ügyfélszolgálatához tartozó címét is megváltoztatni!

Az e-mail cím megváltozása esetén az alábbi lépéseket kell végrehajtani az online ügyfélszolgálatunk felületén:

  1. Bejelentkezést követően az „Ügyfél adatok” panelre kattintva a „Regisztrációs adatok és beállítások” részben válasszák az „E-mail cím” alatti „Módosítás” hivatkozást. Ezzel a regisztrációs e-mail címüket tudják megváltoztatni.
  2. Amennyiben rendelkeznek e-mail alapú számlaküldési szolgáltatással is, úgy az „Email alapú számlához megadott e-mail cím módosítása” szakasz alatt található „Módosítás” hivatkozást választva a megjelenő ablakban nyílik lehetőség a korábban megadott cím módosítására, esetleg további, cím megadására.
  3. A változtatások végrehajtásához szükséges, hogy az új címre kiküldött megerősítő e-mailben az aktiválást végezzék el. Ezzel zárul a változtatási folyamat.

Köszönjük együttműködésüket!

2023.02.21.